SÄHKÖURAKOINTI

Sähköurakointiin kuuluu työt pienistä isoihin ja vaativiin urakoihin. Hoidamme julkisten, teollisuus- ja toimistorakennusten sekä asuinkohteiden sähkötyöt ammattitaidolla – 30 vuoden kokemuksella.

OTA YHTEYTTÄ!

HUOLTO JA KORJAUSTYÖT

Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa sähköön liittyvät huolto- ja korjaustoimenpiteet. Olipa kyseessä pistorasian asennus, kiukaan kytkentä tai jokin isompi ongelma – meiltä saat asiantuntevan avun lähes 30 vuoden kokemuksella.

 

Suomen Turvatekniikan keskuksen hyväksymänä liikkeenä suoritamme myös paloilmoitusjärjestelmiä koskevia huolto- ja korjaustoimenpiteitä.

OTA YHTEYTTÄ!

LÄMPÖKUVAUSTYÖT JA KUNTOKARTOITUS

Suoritamme kiinteistöjen sähköjärjestelmien ja niiden sähkökeskusten lämpökuvauksia ja havaittujen puutteiden korjaustöitä. Meillä on lämpökuvausten suorittamiseen sertifioitu lämpökuvaaja ja hyväksytyt lämpökuvauslaitteet. Sähköjärjestelmien lämpökuvauksista saat käyttöösi kattavan dokumentin, jossa on havainnollistettu lämpökuvauksen esiintuomat ongelmakohdat ja ehdotus korjaustoimenpiteistä.

 

Teemme myös kiinteistöiden kuntokartoituksia. Kuntokartoituksessa tarkoituksena on löytää sähköverkon riskipaikat ja turvata kiinteistön sähköverkon toimivuus myös tulevaisuudessa. Kuntokartoituksesta saat käyttöösi dokumentin, jossa on esitetty kiinteistön sähköverkon kriittisimmät puutteet ja korjaustoimenpiteet käyttöturvallisuuden parantamiseksi.

OTA YHTEYTTÄ!

VARASTOMYYNTI

Varastomyymälästämme saat kaikki sähköalan tuotteet ammatti- ja kotikäyttöön. Hinnaltaan kilpailukykyinen valikoimamme kattaa tuotteet pistorasioista kaapeleihin, yksittäiskappalein ja mittaansa mitattuna. Ostat vain sen mitä tarvitset, etkä maksa ylimääräistä.

 

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua sähkötarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissäsi.

OTA YHTEYTTÄ!

Design by Joenrinne

(09) 2242 980